Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ismeretlen frissítve December 6, 2007

Archívum

 • Amit a gázártámogatásról tudni kell

  A 289/2007.(X.31.) Kormányrendelet értelmében módosult a lakossági gázfogyasztás szociális támogatásának igénybevétele. Az idei évre vonatkozó jogosultság december 31-én lejár, így a támogatási kérelmet újra el kell juttatni a Magyar Államkincstár (MÁK) illetékes regionális igazgatóságához, akkor is, ha a fogyasztónak 2007-re megítélték a gázártámogatást.

  A Magyar Államkincstár azoknak, akik 2007-ben már kapták gázártámogatást, november 20-ig postai úton eljuttatta a 2008. évre vonatkozó igénylőlapot. Amennyiben a gázfogyasztó nem kapta meg a támogatáshoz szükséges igénylőlapot, letöltheti a Magyar Államkincstár (www.allamkincstar.gov.hu) és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapjáról (www.szmm.gov.hu) illetve személyesen átveheti a Kincstár ügyfélszolgálati irodáiban.

  A kitöltött igénylőlapot a MÁK Területi Igazgatóságára kell visszaküldeniük az alábbi kötelezően csatolandó mellékletekkel együtt:

  - a legutóbbi gázszámla másolata,

  - a közös mérővel rendelkező társasházi lakásban lakóknak a közös képviselő nyilatkozata és a legutóbb kézhez kapott gázszámla másolata,

  - új fogyasztási hely esetén a gázszolgáltató társasággal kötött szerződés másolata.

  A teljes cikket elolvashatja az ingatlanmagazin.com oldalán:

  Amit a gázártámogatásról tudni kellHozzászólás a vitafórumban
Hirdetés
Impresszum | Jogok | Kapcsolat | Médiaajánlat | Általános üzleti feltételek | Partnereink