Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
P_Adrienn frissítve November 16, 2015

Archívum

 • Tájékoztatás

  Kedves Olvasónk!

  Hirdetés

  A www.epitinfo.hu weboldal tartalmát jelenleg nem frissítjük.

  Műszaki téma iránt érdeklődő Olvasóink figyelmébe szeretnénk ajánlani a nemrégiben megújult www.muszakiforum.hu weboldalunkat, mely szintén sok ingyenes cikkel várja Olvasóit, sőt ahhoz kapcsolódóan alakítottuk ki Műszaki Fórum Szakmai Tudásbázis termékünket, mely folyamatos bővítés alatt áll. Részleteket arról a www.muszakiforum.hu/100/11/rendeles/ linken talál.

  „HR és munkaügy” kategóriában a www.kalkulator.hu portálunkon tekinthet meg ingyenes cikkeket. Amennyiben bővített tartalommal szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, látogasson el www.kalkulator.hu/100/11/rendeles/ linkünkre, ahol további információkat tudhat meg arról.

  A www.adoforum.hu oldalunk pedig ingyenes adózási és könyvelési cikkekkel szolgál Olvasói részére. Ha további hasznos szolgáltatásokat szeretne igénybe venni az ingyenes tartalom mellé, ajánlatunkat a www.adoforum.hu/100/11/rendeles/ linken tudja megtekinteni.

  Webshopunk továbbra is a www.dashofer.hu oldalon érhető el, ahol professzionális képzéseket és folyamatosan frissülő termékeket kínálunk.

  Üdvözlettel:

  Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft.
  W: www.dashofer.hu
  T: 06 (1) 428 3800
  E: info@dashofer.hu

  Cikk albuma (1 photo)


Hozzászólás a vitafórumban
Hirdetés
Impresszum | Jogok | Kapcsolat | Médiaajánlat | Általános üzleti feltételek | Partnereink